Inspectie en advies

Brandveiligheid voorop

Gerco is gespecialiseerd in het brandveilig maken van alle type bouwwerken, groot of klein en nieuw of bestaand. Tevens verzorgen wij vakkundig advies over oplossingen en kosten wat betreft de brandveiligheid. Het klantbelang staat bij ons centraal en afspraak is afspraak! Onze ervaren vakkundige adviseurs hebben kennis van theorie én praktijk.

Brandveiligheid realiseren

Om te onderzoeken welke stappen ondernomen moeten worden om uw gebouw brandveilig te maken, vindt er eerst een inspectie plaats. Op basis van deze inspectie kunnen we het gebouw beoordelen op brandveiligheid en een advies uitdragen. Ons plan van aanpak maakt voor u duidelijk hoe wij de brandveiligheid willen gaan realiseren. 

Het gemak van Gerco

Een belangrijk voordeel van Gerco Brandpreventie is dat u één aanspreekpunt heeft op het gebied van brandveiligheid. U ontvangt deskundig advies op basis van de knelpunten en gebreken die wij aantreffen. Naar aanleiding van deze gebreken komen wij met oplossingen en geven wij aan wat de totale kosten zullen zijn voor het realiseren van de brandwerende voorzieningen. 

Eenvoudig beheer

Bij het plaatsen van brandwerende doorvoeringen maken we altijd een foto voor én na de plaatsing. Wij beschikken over een app, waarmee alle brandwerende voorzieningen eenvoudig beheerd kunnen worden door middel van een mobiele telefoon. We voegen een tag toe op de plaats van bewerking welke voorzien is van een QR-code. Door het scannen van de QR-code kunnen wij via onze app eenvoudig informatie achterhalen in het projectdossier en calculatiesysteem. Wij staan voor innovatie en beschikken over een eigen research en development afdeling.

Resultaat

Brandveiligheid en kwaliteitsborging

Gerco biedt een totaaloplossing voor brandveiligheid. Onze brandwering stopt brand, houdt vluchtwegen veilig en voldoet aan het bouwbesluit. Door middel van een projectdossier, inspectie, onderhoud en beheer is kwaliteit van de brandscheidingen geborgd.

Invulling zorgplicht

Door uw gebouw brandveilig te laten maken door Gerco geeft u invulling aan de zorgplicht. U gaat zorgvuldig om met de belangen van anderen. Veiligheid is immers het allerbelangrijkst.

Realisatie omgevingsvergunning brandveilig gebruik

Gebouweigenaren en gebouwbeheerders zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen hun gebouw. Door onze brandpreventie geeft u invulling aan de zorgplicht en realiseert u uw omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik (gebruiksvergunning). U voldoet volledig aan de huidige wet- en regelgeving.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Sales binnendienst

Sales binnendienst

T: 0182 - 75 97 50


Bel mij terug