Projectdossier

Duidelijkheid over alle brandwerende voorzieningen

Wilt u duidelijkheid over het werk dat onze specialisten voor u hebben uitgevoerd op het gebied van brandpreventie en brandwering? Met ons projectdossier bieden wij duidelijkheid over alle brandwerende voorzieningen. Ook krijgt iedere brandwerende afdichting een uniek nummer, zodat de aanpassingen later gemakkelijk terug te vinden zijn. Wij voegen een kunststof tag toe aan elke brandwerende voorziening dat voorzien is van een QR-code. Door het scannen van de QR-code kunnen wij via de app eenvoudig informatie achterhalen in het projectdossier.

Logboek

Het projectdossier van Gerco bevat een logboek waarin onder andere alle tekeningen met alle brandwerende afdichtingen, hun locatie en hun nummering staan beschreven. Met behulp van foto’s wordt alles nog inzichtelijker gemaakt. Desgewenst zorgen wij ook voor een lijst met daarop de uitgevoerde werkzaamheden. Ook leveren wij een voorstel aan met betrekking tot het onderhoud van de brandwerende voorzieningen.

Het voordeel van een dergelijk projectdossier is dat u inzicht heeft in de uitgevoerde werkzaamheden en voldoet aan de zorgplicht voor brandwerende scheidingen conform het bouwbesluit.


Werkwijze Gerco

Gerco Brandpreventie is een transparant bedrijf dat nauwkeurig te werk gaat. We zijn klantgericht en denken graag mee. Onze specialisten zorgen ervoor dat de kwaliteit van het afgeleverde werk geborgd wordt. Dankzij onze product-, garantie- en bedrijfscertificaten kunnen wij brandveiligheid garanderen. 

Zou u graag meer informatie willen ontvangen over ons projectdossier? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze sales binnendienst op telefoonnummer 
0182 - 75 97 50 of via sales@gerco.com.

Resultaat

Brandveiligheid en kwaliteitsborging

Gerco biedt een totaaloplossing voor brandveiligheid. Onze brandwering stopt brand, houdt vluchtwegen veilig en voldoet aan het bouwbesluit. Door middel van een projectdossier, beheer en onderhoud is kwaliteit van de brandscheidingen geborgd.

Invulling zorgplicht

Door uw gebouw brandveilig te laten maken door Gerco geeft u invulling aan de zorgplicht. U gaat zorgvuldig om met de belangen van anderen. Veiligheid is immers het allerbelangrijkst.

Realisatie omgevingsvergunningen

Gebouweigenaren en gebouwbeheerders zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen hun gebouw. Door onze brandpreventie geeft u invulling aan de zorgplicht en realiseert u uw omgevingsvergunningen. U voldoet volledig aan de huidige wet- en regelgeving.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Sales binnendienst

Sales binnendienst

T: 0182 - 75 97 50


Bel mij terug