De Peperhof

Arkel

Wat hebben wij hier gedaan?

In opdracht van Woonzorg Nederland zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum de Peperhof te Arkel 

Op de locatie de Peperhof te Arkel heeft Gerco de uitvoering van brandwerende afdichtingen en doorvoeringen gerealiseerd. In nauw overleg met de zorgverleners en de technische dienst is dit project naar tevredenheid uitgevoerd. Al deze werkzaamheden zijn vastgelegd in het Cloud Logboek brandwerende doorvoeringen, met hierin foto’s van vóór en na de werkzaamheden.

De Peperhof is een seniorencomplex waarin de bewoners zelfstandig wonen, wel is er de benodigde zorg aanwezig. In dit complex bevinden zich ook een supermarkt, bakker, slagerij en bloemist. De Peperhof bevindt zich op een uitstekende plek aan de rand van het oude centrum met uitzicht op het plein, waar wekelijks een markt gehouden wordt. 

De Peperhof is een onderdeel van Woonzorg Nederland, Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd willen wonen.