MBL fase 1

58 gebouwen

Wat hebben wij hier gedaan?

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf onderzoeken Gerco Brandpreventie en Willems Vastgoedonderhoud 58 legeringsgebouwen op gebied van brandveiligheid en voeren de benodigde maatregelen uit. 

De opdracht houdt in: het door middel van inventarisaties, ontwerp- en uitvoeringswerkzaamheden realiseren van brandveiligheidsmaatregelen voor ca. 58 legeringsgebouwen van Defensie op verschillende locaties in Nederland (Legerplaats Stroe, Legerplaats Harskamp, Vliegbasis Gilze-Rijen, Oranjekazerne, Luitenant-Generaal Bestkazerne, VliegbasisVolkel, Vliegbasis Woensdrecht, Vliegbasis Eindhoven, Engelbrecht van Nassaukazerne, Lunettenkazerne, Complex Groot Heidekamp, Koning Willem III Kazerne,Vliegbasis Leeuwarden en MVK De Kooy)

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

Klantgericht

De opdracht heeft een waarde van ruim € 15 miljoen. De volgende maatregelen worden o.a. uitgevoerd:

  1. Inspectie, ontwerp en vergunningaanvraag
  2. Bouwkundige werkzaamheden (plaatsen van deuren, plafonds, kozijnen )
  3. Brandwerende doorvoeren en brandkleppen
  4. Installatiewerkzaamheden (BMI)
  5. Gevelbeplating en staalbekleding
  6. Asbestsanering
  7. Schoonmaak- en schilderwerk
  8. Legionella onderzoek (inclusief maatregelen)

De contractvorm is UAV-GC (design-construct) waarbij het Rijksvastgoedbedrijf als Opdrachtgever het contract heeft opgesteld waarin op hoofdlijnen de uitgangspunten en eisen zijn uitgeschreven. Op zijn beurt heeft Gerco-Willems als Opdrachtnemer de uitvoering van de maatregelingen gerealiseerd en hieraan voorafgaand op basis van de geformuleerde eisen ook het definitieve en uitvoeringsontwerp geleverd.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Maarten Kleijne

Maarten Kleijne

T: 0182 - 38 35 77


Bel mij terug