Spaarne Gasthuis Hoofddorp & Heemstede

Hoofddorp en Heemstede

Wat hebben wij hier gedaan?

In opdracht van het Spaarne Gasthuis heeft Gerco Brandpreventie de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen gerealiseerd. 

Uitvoering

Op de locaties Hoofddorp en Heemstede heeft Gerco in korte tijd de uitvoering van circa 10.000 brandwerende afdichtingen gerealiseerd. In nauw overleg met de zorgafdelingen, de technische dienst en onze opdrachtgever is dit project naar tevredenheid uitgevoerd. Alle werkzaamheden zijn vastgelegd in een logboek brandwerende doorvoeringen voorzien van een foto voor en na uitvoering van de werkzaamheden. Tevens zijn op deze locaties alle brandkleppen gecontroleerd en waar nodig vervangen of gerepareerd. Het ziekenhuis is volledig in bedrijf gebleven.

Topklinisch ziekenhuis

Het Spaarne Gasthuis maakt deel uit van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Bij deze vereniging zijn 28 ziekenhuizen aangesloten. Een topklinisch ziekenhuis houdt zich bezig met:

  • opleiding en onderwijs, met name voor medisch specialisten
  • het bevorderen van hoogwaardige patiĆ«ntenzorg
  • toegepast wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie

Al deze activiteiten zijn ondergebracht bij het Linnaeusinstituut, een samenwerkingsverband tussen het Spaarne Ziekenhuis en het Kennemer Gasthuis.

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

KlantgerichtInteresse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.