Stadskantoor Gemeente Utrecht

Utrecht

Wat hebben wij hier gedaan?

In opdracht van de Gemeente Utrecht heeft Gerco Brandpreventie alle brandwerende afdichtingen hersteld in de brandscheidingen van het Stadskantoor Utrecht

Het stadskantoor Utrecht heeft een oppervlakte van ca. 66.000 m2 en is een van de grootste gebouwen die de afgelopen drie jaar zijn gerealiseerd in Nederland. De gemeente Utrecht heeft het stadskantoor voor een langdurige periode in gebruik genomen. De realisatie van de nieuwbouw van het Stadskantoor Utrecht is een complex en ambitieus project geweest. Het gebouw bevindt zich direct naast Utrecht Centraal, één van de drukste openbaar vervoersknooppunten van Nederland. Het bouwproject is onderdeel geweest van een complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, waarbij tevens een nieuwe OV-terminal door ProRail wordt gebouwd. Een belangrijk aandachtspunt bij de werkzaamheden was dan ook het complexe logistieke proces. Gerco Brandpreventie heeft hier als geen ander ervaring mee.

Het logboek dat bij oplevering van de nieuwbouw door Gerco Brandpreventie aan Homij Technische Installaties is aangeleverd, wordt tijdens het gebruik beheerd door het facilitair bedrijf van de Gemeente Utrecht. Inmiddels heeft Gerco Brandpreventie in 2016 correctief onderhoud aan de brandscheidingen uitgevoerd, zodat alle mutaties die na de inrichting van het pand zijn ontstaan, wederom zijn hersteld.

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

KlantgerichtInteresse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.