Nieuwbouw Central Plaza Talentencampus

Oss

Wat hebben wij hier gedaan?

In opdracht van de bouwcombinatie Heijmans / Hendriks Bouw & ontwikkeling heeft Gerco Brandpreventie alle brandwerende voorzieningen gerealiseerd in deze nieuwbouw

De Talentencampus is een ambitieus bouwplan in Oss. Het project is een samenwerkingsverband tussen de overheid, ondernemers en het onderwijs. Op de Talentencampus leren de deelnemers studeren, werken en ondernemen. Het aangrenzende Sibeliuspark krijgt een verbindende structuur met een nieuw routenetwerk van doorgaande fiets- en wandelpaden. Daarnaast worden er ook nieuwe publieks- en woningfuncties aan het Sibeliuspark gekoppeld.

De oplevering van de eerste twee gebouwen, well-being en central plaza, op de Talentencampus is een feit. De start bouw van businessplaza inclusief een vergader- en horecafaciliteit staat voor november 2017 gepland (fase 1 totaal 17.452 m2 bvo). De overige fasen bestaan uit een health & care plaza, een retail & technoplaza (totaal 13.100 m2) en daarnaast 194 woningen vrije sector en 74 woningen sociale woningbouw. 

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

Klantgericht


Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Maarten Kleijne

Maarten Kleijne

T: 0182 - 38 35 77


Bel mij terug