Gebouwen Universiteit Maastricht

Maastricht

Wat hebben wij hier gedaan?

Gerco voert al jarenlang het beheer en onderhoud uit aan de brandwerende scheidingen van alle gebouwen van de Universiteit Maastricht. 

Beheer en onderhoud van monumenten

Tienduizenden sparingen en doorvoeringen in 25 van de circa 40 gebouwen van de Universiteit Maastricht zijn de afgelopen jaren gecontroleerd, gerepareerd of zelfs geheel vervangen. Het beheer en onderhoud van de brandwerende scheidingen op gebied van installatiedoorvoeringen van alle circa 40 gebouwen van de universiteit is in goede handen bij Gerco Brandpreventie.  Bijna dagelijks werken de monteurs van Gerco aan het brandveilig maken van deze gebouwen. Het unieke aan deze gebouwen is dat men hier vaak te maken heeft met monumentale gebouwen, waarbij de brandveiligheidsadviseur van de universiteit in samenspraak met het bevoegd gezag (o.a. brandweer en gemeente) en de monumentencommissie maatwerk moet leveren om een gebouw op de juiste wijze brandveilig te maken. Wij zijn trots dat Gerco Brandpreventie haar steentje hier aan bij mag dragen. 

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

Klantgericht

Internationale universiteit

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar ruim 16.000 studenten en 4.000 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

Dankzij de hoge kwaliteit van het onderzoek en onderwijs, maar ook een sterke maatschappelijke oriƫntatie, heeft de universiteit in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd. Ze wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.


Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Maarten Kleijne

Maarten Kleijne

T: 0182 - 38 35 77


Bel mij terug